FAQs

Frequently Asked Questions


MAILWEB is een online-portal om snel, eenvoudig en goedkoop mailingen te drukken en te verzenden. Wij bestaan al sinds 1997 en zijn gevestigd in Zoetermeer. Wij zijn een onderdeel van full-service mailhuis DM+ en verzorgen uw mailing van drukwerk tot deurmat.

 

Uw mailing wordt verzonden via het netwerk van Sandd. Hierdoor kunnen we u de scherpst mogelijke tarieven bieden. Sandd bezorgt tweemaal per week post in heel Nederland (op dinsdag en op vrijdag).

Krankzinnig goedkoop. Vergelijk onze prijzen gerust met andere aanbieders. Bij MAILWEB bent u, afhankelijk van het soort mailing en de grootte, vaak 20 tot 40 procent voordeliger uit.

Voor mailingen, inclusief productiedrukwerk, is de periode vanaf het moment dat de order bij ons binnenkomt tot de bezorging ongeveer twee weken. Levert u het drukwerk aan, houd dan een week aan voor postale verwerking en verzending.

Na uw order krijgt u een persoonlijke ordermanager toegewezen. Deze loopt uw bestelling na en controleert tijdens het proces ook de kwaliteit van de mailing.Daarnaast krijgt u zelf een bewijsexemplaar toegezonden, nog voordat de mailing de deur uitgaat.

 

Ja. Uw folder of brochure wordt geseald met een losse papieren adresdrager op A7-formaat (74*105 mm).

Op de adresdrager staat naast het adres van de ontvanger ook het adres van de afzender en een sorteringscode voor de postale verwerking. Omdat wij standaard niet met PostNL versturen, wordt er geen ‘port-betaald logo’ meegeprint of op de envelop gedrukt. 

Uw mailing wordt standaard verwerkt in 18my LDPE-folie.

Ja, op MAILWEB bieden we de goedkoopste mogelijkheid aan, maar natuurlijk kan het ook een stuk sneller. Als het moet, bestaat er een grote kans dat we morgen je mailing nog op de mat kunnen laten vallen. Bel ons op 079 - 360 12 34 of mail naar vragen@mailweb.nl voor de mogelijkheden.

Wanneer u langs wilt komen, iets komt afleveren of wilt zien hoe we uw mailing produceren, dan bent u van harte welkom. Bel (079 - 360 12 34) voor een afspraak. Ons adres is Loodstraat 2, 2718 RW, Zoetermeer.

Dat kan zeker, maar nog even niet via de website. Bel ons of mail ons en we sturen je direct een offerte op maat.