Het Nieuwe Mailweb

Welkom op het nieuwe mailweb.

We hebben Mailweb vanaf de grond opnieuw opgebouwd.

Voor nieuwe klanten
Je bent nu op de beste versie van ons portal die we ooit gemaakt hebben. Deze versie van mailweb is niet alleen mooier, maar ook sneller, uitgebreider, duidelijker en vooral goedkoper dan ooit.

We hebben de portal zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaken. Dit betekend dat grafische experts heel veel opties hebben om een product samen te stellen en voor de rest van ons geldt dat je het eigenlijk niet fout kan doen en er dus altijd een prachtige mailing uit komt. 

Mailweb is het ultieme platform voor papieren mailingen. Want wij regelen namelijk (bijna) alles voor je. We regelen het druk en printwerk, het maken van de mailing én de verzending.

Het enige wat jij hoeft te doen is ons vertellen hoe je mailing er uit moet zien en de druk- print- en adressenbestanden aanleveren. Vanaf daar nemen wij het van je over. En dat begint al voordat je betaald hebt.  Wij kijken namelijk eerst alles voor je na, hebben we vragen? Dan nemen we contact op en stemmen we het verder af. Pas dan, als alles goed is, bevestigen we je order en krijg je een betaallink toegestuurd.

Vervolgens zetten we je mailing in elkaar, sturen proeven van brieven, enveloppen of andere items die gepersonaliseerd moeten worden en zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. 

Als je iets anders wilt van op de site mogelijk is, bel ons dan even. want we kunnen bijna alles.
In de portal bieden wij alleen producten die goed en automatisch verwerkbaar zijn. Dit zorgt ervoor dat we onze afspraken na kunnen komen en jou de beste prijs kunnen bieden. En omdat wij het hele traject voor je regelen, kom je nooit voor verrassingen te staan, hoef je niet met drukwerk te slepen en kun je je vast druk maken over het extra werk dat je krijgt van je mailing in plaats van je druk te maken over de mailing zelf. 

Voor bestaande klanten
We hebben goed naar jullie geluisterd en de nieuwe portal is daar het resultaat van. Dank voor jullie input, daar hebben wij en jullie deze nieuwe versie van Mailweb aan te danken. We hopen dan ook jullie net zo gelukkig worden van ons nieuwe mailweb, als wij er mee zijn.


Op de nieuwe opmaak na, zal de site bekend aanvoelen, maar toch is er een hoop veranderd. We hebben letterlijk tienduizenden mailing-opties toegevoegd; meer papiersoorten voor heel veel producten, een grote pagina-range voor brochures en meer formaten selfmaillers.
Daarnaast berekenen we de prijs en bezorgdata nu intelligent en dynamisch waardoor we in bijna alle gevallen nóg goedkoper zijn geworden en nóg sneller kunnen zorgen dat jouw mailing op de mat ligt. Ook hebben extra verzendopties toegevoegd, zodat je zelf kunt kiezen of je je mailing vooral snel of vooral goedkoop wilt versturen.

Daarnaast heb je in de portal nog beter zicht op de vordering mailing, houden we je op de door jou gewenste manier op de hoogte en kun je automatisch herhaal-opdrachten aanmaken. 

Vertel ons wat je er van vindt
Heb je suggesties, problemen of complimenten over Mailweb? We horen ze graag! Je kan ons bereiken via mail of telefonisch maar natuurlijk ook op de socials. zoals:
- twitter
- Insta
- Facebook
- LinkedIn