Vergroot je bereik en maak kennis met onze partnerportal

Wil jij als creator MKB-bedrijven helpen om succesvolle Direct Mail-campagnes op te zetten? Dan is het tijd om je bereik te vergroten en kennis te maken met onze partnerportal bij Mailweb.nl.

Als de toonaangevende online portal voor Direct Mail, bieden wij een breed scala aan diensten aan, van print- en drukwerk tot verzending van mailingen. Maar we weten dat er meer nodig is om een succesvolle campagne op te zetten. Daarom zijn we bezig met het opzetten van een partnerportal waar we bedrijven samenbrengen die extra diensten aanbieden om onze klanten te helpen bij de creatie, tekstschrijven, opvolging en website-optimalisatie van hun campagnes.

En we hebben goed nieuws voor jou!

We bieden nu Early Access tot onze partnerportal aan, zodat je als een van de eersten kunt profiteren van deze unieke kans om jezelf en jouw diensten te presenteren aan onze klanten.

Meld je vandaag nog aan als partner en maak gebruik van deze geweldige kans om je bereik te vergroten en jouw expertise aan te bieden aan onze klanten!

Maar dat is nog niet alles.
Onze partnerportal biedt nog veel meer voordelen voor onze partners. Als partner van Mailweb.nl krijg je een gratis pagina om jezelf en jouw diensten te presenteren aan onze klanten. Dit vergroot niet alleen je zichtbaarheid, maar ook de kans op nieuwe klanten. Bovendien houden we onze partners op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Direct Mail, zodat je altijd up-to-date bent en jouw klanten de meest effectieve campagnes kunt bieden.

En alsof dat nog niet genoeg is, krijgen onze partners ook korting op alle mailingen die ze samenstellen op onze portal. We hebben al een aantal partners waarmee we samenwerken, maar we zoeken nog meer bedrijven door het hele land die hun expertise willen delen en ons platform willen versterken.

Wij zoeken jou!

We zijn op zoek naar bedrijven die extra diensten aanbieden op het gebied van Direct Mail, zoals het schrijven van teksten, het ontwerpen van postcards of het optimaliseren van websites voor betere respons. We zoeken partners die hun kennis en expertise willen delen en onze klanten kunnen helpen om nog betere resultaten te behalen met hun campagnes. Of je nu een klein of groot bedrijf bent, onze partnerportal biedt een geweldige kans om je bereik te vergroten en meer klanten te bereiken.

Wacht niet langer en sluit je vandaag nog aan bij onze partnerportal. Dit is een waardevol platform voor bedrijven die extra diensten aanbieden op het gebied van Direct Mail. Maak gebruik van de voordelen die wij bieden en werk samen met ons aan succesvolle Direct Mail-campagnes voor onze klanten. Stuur nu een mail naar jeroen.balke@mailweb.nl en word een partner van onze portal. Hoe eerder je reageert, hoe hoger je op onze partnerportal komt te staan!