Look-a-like adressen

Mailweb.nl maakt het mogelijk voor MKB-bedrijven om gericht nieuwe klantrelaties te ontwikkelen

Vanaf nu is de adressenservice van Mailweb.nl, de portal die MKB-bedrijven helpt te groeien met Direct Mail, ook beschikbaar voor consumentgerichte MKB-bedrijven. Tot op heden was deze service alleen beschikbaar voor grote bedrijven en goede doelen. Maar door de samenwerking met Whooz, een toonaangevende leverancier van consumentendata, is deze krachtige tool nu voor MKB-bedrijven toegankelijk gemaakt.


Het Whize segmentatiemodel van Whooz

Met look-a-like adressen, adressen van huishoudens die lijken op je eigen klanten, kun je gericht nieuwe klantrelaties ontwikkelen door middel van post-mailingen. Je eigen klantenbestand wordt (kosteloos) geanalyseerd, en je kunt vervolgens de adressen selecteren van huishoudens die het meest overeenkomen met je huidige klanten. Dit is een zeer krachtige marketingtool die bij uitstek past bij het persoonlijke en betrokken karakter van MKB-bedrijven.

Test de kracht van look-a-like adressen nu zelf op je eigen adres

Jeroen Balke, directeur van Mailweb.nl, is blij met deze nieuwe ontwikkeling: “Dit heeft een onschatbare waarde voor ondernemers, dit is de groep bedrijven waar post-mailingen het beste voor werkt. MKB-bedrijven staan bekend om hun persoonlijke en betrokken aanpak en geen marketingmethode sluit daar beter op aan dan een postcard of brief.”

Rolf Vermolen, dataspecialist bij Mailweb.nl, benadrukt het belang van gerichte mailingen: “Door je te kunnen richten op huishoudens die lijken op je huidige klanten, vergroot je niet alleen de kans op succes, maar verlaag je ook aanzienlijk de kosten. Ons doel is MKB-bedrijven helpen met succesvolle Direct Mail, en dat hebben we nu weer een beetje makkelijker gemaakt.”

De look-a-like adressenservice is nu beschikbaar op Mailweb.nl, waar je eenvoudig je mailing online kunt samenstellen en je ziet direct wat het kost en wanneer de mailing bezorgd kan worden. Mailweb.nl verzorgt het druk- en printwerk, de productie, de verzending en de adressen van je mailing. Maak gebruik van deze krachtige tool en ontwikkel gericht nieuwe klantrelaties.

Direct aan de slag met een look-a-like analyse

Meer uitleg over hoe Look-a-Like adressen werken? Lees de uitleg-Look-A-Like adressen.

Ben je op zoek naar andere adressenbestanden? We hebben ook bestanden op sociaal-ecomomische kenmerken. locatie-adressen op straal rondom een postcode, buurt, wijk en gemeente en zakelijke adresssen.