Brochures versturen in sealfolie

Mailingen in Sealfolie: Een Opvallende Manier om Jouw Boodschap Over te Brengen

Direct mail is een effectieve manier om jouw doelgroep te bereiken en te informeren over jouw producten en diensten. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw direct mail opvalt tussen alle andere poststukken? Dit is waar mailingen in sealfolie een uitkomst kunnen bieden.

In sealfolie verpakte brochures of folders worden samen met een A7 adresdrager verzonden. Onze sealfolie is verkrijgbaar in 18 mµ PE folie, die gerecycled kan worden bij het plastic, of in 12 mµ bio-based folie, die gemaakt is van rietsuiker en ook bij het plastic gerecycled kan worden. De half transparante melkwitte biobased folie geeft het verpakte poststuk een milieuvriendelijkere uitstraling. De adresdrager bevat een port-betaald logo, jouw logo in kleur, je afzenderadres en de bestemming van het poststuk, voorzien van een sorteringscode.

Mailingen in sealfolie zijn ideaal voor brochures waarvan je zeker wilt zijn dat de ontvanger deze ontvangt, zoals tijdschriften, personeelsbladen, reisgidsen of de brochure van een wijnwinkel. De doorschijnenende verpakking zorgt voor extra aandacht en zorgt ervoor dat de ontvanger de brochure met meer interesse zal bekijken. Dit is niet alleen beter voor de presentatie van jouw boodschap, maar ook voor je portemonee, sealen is goedkoper dan versturen in een envelop.

Onze brochures bieden we aan in verschillende formaten, waaronder A4, A5 en Carré. Je brochure wordt gedruk in offset en je kunt kiezen uit geniete brochures voor brochures van 8 tot 60 pagina's of gelijmde brochures van 32 tot 132 pagina's. Onze brochures zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een professionele uitstraling van jouw boodschap.

Kortom, als je op zoek bent naar een direct mail formaat dat eruit springt en garandeert dat jouw boodschap gelezen wordt, overweeg dan mailing in sealfolie. Onze brochures zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en bieden je de mogelijkheid om jouw boodschap op een opvallende en professionele manier over te brengen.

Stel nu je sealmailing samen