Folders in sealfolie

Heb je een mooi nieuw product, of staat de uitverkoop voor de deur? Dan is een folder in sealfolie ‘the way to go’! Stuur je klanten een folder met alle informatie over jouw fantastische aanbiedingen. Gesealde folders geven jouw verkoopcijfers vast een mooie impuls!

Folders kunnen op verschillende manieren worden verzonden: als selfmailer, gesloten met sluitzegels, in enveloppen of in sealfolie. Het versturen van folders in sealfolie is goedkoper dan in enveloppen. Daarnaast beschermt sealfolie de folder beter dan een folder die zonder verpakking wordt verzonden.

MC papier zijn het soort papier waar glossy tijdschriften van gemaakt worden. en dat is er in 2 soorten, gesatineerd MC wat glanzend is. En silk MC is ook een gladde papiersoort, maar dan mat. Daarnaast is er HVO, dit is het zelfde soort papier als printerpapier, maar dan dikker.

Bij mailweb bieden we veel verschillende diktes aan. Als je folder vrij groot is, bijvoorbeeld A4, neem dan een wat dikker papier, 250 grams of meer. Voor kleinere folders kan je ook voor dunner papier kiezen, maar als je de folder laat sealen, raden wij aan niet onder de 200 grams te gaan. Bij envelopmailingen kan dat dan weer wel. 

Folders kunnen één of twee keer worden gevouwen. Twee slagen gevouwen folders zijn dus zes pagina’s en worden met een wikkelvouw afgewerkt (zie afbeelding hieronder). Je folders worden in standaard PE folie of in een semitransparant malkwitte Bio-based folie dat van rietsuiker is verzonden. 

Of stel direct je folder mailing samen

A4 A4 liggend A5 A5 liggend Carré large