Mailing C4-envelop met venster

Brieven, flyers, brochures of folders kunnen verzonden worden in een envelop, Mailweb maakt dat snel, makkelijk en betaalbaar. C4 enveloppen zijn ideaal voor het versturen van brochures of meerdere flyers en folders. En een prima papieren alternatief voor sealen in folie. 

Wanneer je kiest voor een C4-envelop met venster, Is het eerste item altijd een gepersonaliseerde brief. Dit geeft je mailing meer aanzien en een persoonlijkere uitstraling dan een brochure in folie. 

Wij bedrukken de envelop in full-color met je logo, afzender en port betaald. Je kunt ook nog een extra zin of afbeelding op de envelop toevoegen zodat deze meer opvalt. 

Je kan in de calculator maximaal 4 items toevoegen aan je enveloppenmailingen dit kunnen brieven, flyers, folders en brochures zijn.

Papier

Bij flyers, folders en brochures moet je een papiersoort kiezen. MC papier zijn het soort papier waar glossy tijdschriften van gemaakt worden, en dat is er in 2 soorten, gesatineerd MC wat glanzend is En silk MC is ook een gladde papiersoort, maar dan mat. Daarnaast is er HVO, dit is het zelfde soort papier als printerpapier, maar dan dikker.

We bieden veel verschillende diktes aan. 

Als je folder groot is, bijvoorbeeld A4, neem dan een wat dikker papier, 250 grams of meer. Voor kleinere folders kan je ook voor dunner papier kiezen. Als je de folder laat sealen, raden wij aan niet onder de 200 grams te gaan, dunne folders en flyers hebben te weinig "body" en de kans is groot dat ze dan kreukelen in de postbezorging. Bij enveloppenmailingen is dat geen probleem en is het wel mogelijk om voor dunner papier te kiezen. 

Bij mailweb hoef je alleen je druk-, print- en adressenbestanden te uploaden.

Wij verzorgen het druk- en printwerk, de productie en de verzending van je mailing.

Heb je speciale wensen? Waarschijnlijk is dat geen probleem. 

Neem even contact met ons op en je krijgt van ons een offerte op maat.

Of stel nu je C4 venster envelop samen