Mailing in een C5 envelop met venster

Een C5-envelop met venster heeft een doorzichtig venster voor de adres-gegevens van de ontvanger. Dit is de meest gebruikte envelop voor alle soorten post. Omdat er een venster in de envelop zit moet het eerste item in de envelop altijd een geadresseerde brief zijn. Deze brief wordt door Mailweb gemaakt. Je levert een brieftekst, een template voor je briefpapier (als je die hebt) en een adressenbestand aan.
- of je huurt adressen op mailweb -

Voordat we met je mailing aan de slag gaan, gaat een ordermanager en tevens jouw eerste aanspreekpunt, alles controleren. Zijn er vragen over wat je ingevuld of aangeleverd hebt, dan zal de ordermanager contact met je opnemen. Zijn er geen vragen, dan krijg je een bevestiging van de opdracht en direct de factuur met een betaallink.

En op dat moment gaan we voor je aan de slag. met het drukwerk en met het in order maken van je brief. Onze printdata-specialisten zorgen dat de adresgegevens - en eventuele andere personalisatie - op de juiste manier en op juiste plek op de brief komen. Maar je houdt 100% controle over je mailing: Want voordat we de brief gaan printen, krijg je eerst een digitale proef via je orderportal die je goed moet keuren. 

De prijs die je in de calculator krijgt is inclusief het personaliseren van je mailing. Heb je echter een complexe brief met bijvoorbeeld gepersonaliseerde afbeelding, alinea wissels, variabele tabellen of variabele pagina overflow, neem dan voor een offerte op maat contact ons op.

Je brief wordt na het printen één slag gevouwen naar A5 zodat hij in de C5 envelop past. In totaal kun je op mailweb vier items in je brief laten steken. Dat kunnen vervolgpagina's van je brief zijn, een flyer, folder of een (niet al te dikke) brochure. Wil je een grotere brochure of folder versturen, kijk dan eens bij C4 met venster mailing

Je hoeft bij mailweb alleen maar bestanden aan te leveren. We drukken en printen je envelop, brief en alle andere items verzorgen de productie en de verzending. In de prijs in de calcualator is dit allemaal inbegrepen.
Dat is sneller, makkelijker en goedkoper. 

Heb je een mailing in gedachte die je niet op mailweb samen kan stellen, of heb je nog een paar pallets enveloppen staan waar je eerst van af wilt, bij mailweb kan alles, nou ja bijna dan. Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat: 079-360 1234 of vragen@mailweb.nl

of stel nu direct je C5 met venster mailing samen.