Postcards

- Postkaarten - De nederlandse naam voor Postcards, vinden wij bij mailweb altijd een beetje suf klinken, maar dat zijn ze zeker niet, dus wij bij mailweb noemen ze steevast Postcards. Postcards en selfmailers zijn namelijk fantastisch!

Er is geen goedkopere manier om zo veel aandacht en respons van een klant te krijgen als met een postcard. Iedereen ziet een postcard, en hij krijg dan meteen meer dan 2 minuten de aandacht. En als je iets interessants aanbiedt dan blijft hij gemiddeld 3 weken op de koelkast geplakt of op tafel, in de fruitmand of op dat kastje in de gang liggen. In die periode wordt hij 21 keer opgepakt en bekeken en levert tot hij gemiddeld 17% conversie naar websites en winkels op. En dat voor een prijs die lager is dan één google-klik

Dat is niet suf, dat is een superheld die door de brievenbus past!

Postcards zijn de ongevouwen versie van selfmailers. 
Selfmailers worden gesloten met een sluitzegel (een rond transparant stickertje) en zijn dus eigenlijk folders die zonder verpakking worden verstuurd. Postkaarten zijn enkelvoudige kaarten en zijn bij uitstek geschikt om consumenten aan te zetten tot actie, bijvoorbeeld door ze te wijzen op kortingen of een bijzonder evenement.

Weten wat een postcard of selfmailer mailing kost en je op kan leveren? 

Bereken het supersimpel hier

TIP
Voeg een unieke actiecode toe aan je postcard, die je kan gebruiken om de resultaten te meten. Je kan je postcard ook als kortingscoupon gebruiken: “Bij inlevering van deze kaart krijgt u…”.  Want iedereen heeft er maar 1, en je weet meteen wie er gereageerd heeft.

Mailweb maakt zijn postcards van lekker stevig 270 grams eenzijdig gestreken sulfaatkarton en wordt éénzijdig aan de voorkant gelamineerd. De kaart komt zo altijd in perfecte staat aan, en knalt uit de brievenbus van je klanten!


Stel nu je Postcard op selfmailer mailing samen