Hét adres voor MKB Direct Mail Succes

Vragen? Bel ons gerust!
079 - 360 1234

Postkaarten

GRATIS MODELLEN VOOR VERZENDING
BESPAAR OP DRUKWERK EN VERZENDING
VOLLEDIGE CONTROLE VOOR PRODUCTIE EN BETALING

Postkaarten heb je in twee vormen: Ongevouwen en gevouwen. De ongevouwen versie noemen we postkaarten De gevouwen versies noemen we selfmailers. Deze worden gesloten met een sluitzegel (een rond transparant stickertje) en zijn dus eigenlijk folders die als poststuk worden verstuurd. Postkaarten zijn enkelvoudige kaarten en zijn bij uitstek geschikt om consumenten aan te zetten tot actie, bijvoorbeeld door ze te wijzen op kortingen of een bijzonder evenement.

Weten wat een postcard of selfmailer mailing kost en je op kan leveren? je berekent het supersimpel hier

Postkaarten en andere selfmailers zijn fantastisch!

Heeft je klant heeft een actie, uitverkoop, een bijzonder product of nieuwe collectie? Dan zijn postkaarten en andere selfmailers onverslaanbaar. Ze sluiten helemaal aan op de manier waarop we vandaag de dag informatie tot ons nemen, en beslissingen nemen: Een mooie afbeelding met een korte, krachtige tekst en natuurlijk een fantastische call-to-action. En ze zijn niet te missen! Geen folie of envelop, gewoon direct een geweldige aanbod op de deurmat. Je kunt postkaaren en selfmailers ook gebruiken of voorzien van coupons. Past je aanbod niet op een kaartje? Geen probleem! Als je wilt, kun je zelfs een hele folder van zes pagina’s A4 als selfmailer versturen, of een nieuwsbrief, zonder deze te verpakken in folie of een envelop.

Postkaarten zijn goed als coupon te gebruiken “Bij inlevering van deze kaart krijgt u…”. Want iedereen heeft er maar 1, en je weet meteen wie er gereageerd heeft.

Mailweb maakt zijn postkaarten van 270 grams eenzijdig gestreken sulfaatkarton en wordt éénzijdig aan de voorkant gelamineerd. De kaart komt zo altijd in perfecte staat aan, en knalt uit je brievenbus!

Weten wat een postcard- of selfmailermailing kost en je op kan leveren? je berekent het supersimpel hier