Adressenbestanden
Selecteren

Analyseer je klantenbestand of selecteer je doelgroep en stel je perfecte adressenbestand samen.

Zakelijke adressen

Selecteer B2B adressen op branche- en organisatiegrootte.

Selecteer B2B adressen op branche- en organisatiegrootte

Selecteren

Consument adressen

Look-a-like of socio-demografische adressen.

Look-a-like of socio-demografische adressen

Selecteren

Geografische adressen

Alle adressen in een plaats, buurt of wijk.

Alle adressen in een plaats, buurt of wijk

Selecteren

Vind Nieuwe Klanten en Groei met Mailweb.nl Adressenbestanden

Bij Mailweb begrijpen we dat je niet zomaar op zoek bent naar adressen - je bent op zoek naar nieuwe klanten. Of je nu je klantenbestand wilt uitbreiden, meer bekendheid wilt in je eigen regio, of beide, wij hebben de tools en de gegevens om je daarbij te helpen.

B2B Adressenbestanden

Onze B2B adressenbestanden zijn ideaal voor bedrijven die hun producten of diensten willen leveren aan andere bedrijven. Je kunt selecteren op branche en organisatiegrootte, zodat je precies de bedrijven kunt vinden die het meest relevant zijn voor jouw bedrijf.

Consumentenadressen

Als je op zoek bent naar consumenten, hebben we ook daarvoor de beste segmentatie van Nederland. Met onze gratis bestandsanalyse-tool analyseren we jouw consumenten-adressenbestand en delen je klanten in, in de Whize-segmenten. Nu we weten wat voor mensen je klanten zijn, kunnen we je precies vertellen welke adressen je nodig hebt om dezelfde soort huishoudens te vinden. Dit is gebaseerd op Whize, een geavanceerd segmentatiesysteem dat alle huishoudens in Nederland groepeert op basis van gemeenschappelijke kenmerken, voorkeuren en gedrag. Wil je liever zelf je Whize-segmenten kiezen of een bestand samenstellen aan de hand van socio-economische kenmerken dan kan dat ook.

Geografische Adressen

Soms wil je gewoon iedereen in een bepaald gebied bereiken. Met onze geografische adressen kun je een gemeente, buurt of wijk selecteren, of een straal vanaf een postcode kiezen. Je kunt zelfs je eigen gebied op de kaart tekenen.

Doe het zelf met Mailweb

Bij Mailweb geven we je de tools om zelf aan de slag te gaan. Je kunt je ideale adressenbestand samenstellen en opslaan in je account. Wanneer je vervolgens een mailing samenstelt met onze calculators, kun je jouw opgeslagen adresselectie kiezen en toevoegen aan de postmailing. Het is eenvoudig, snel en doeltreffend. Ontdek vandaag nog hoe Mailweb je kan helpen groeien.