Geografische adressen
Selecteren

Analyseer je klantenbestand of selecteer je doelgroep en stel je perfecte adressenbestand samen.

Selectie op gemeente(n)

Selecteer gemeenten, wijken en buurten.

Selecteer adressen op basis van gemeenten, wijken en buurten

Selecteren

Selectie op straal

Vind alle adressen in een straal vanaf een postcode.

Vind alle adressen in een straal vanaf een postcode

Selecteren

Selectie op plattegrond

Teken zelf je doelgebied op een plattegrond.

Selecteren

Geografische adressen

Hier kun je eenvoudig en snel adressen selecteren en opslaan voor gebruik in je mailingen. We hebben drie handige opties voor je beschikbaar gesteld.

Selecties op gemeente(n), wijken en buurten: Kies specifieke geografische gebieden op basis van gemeenten, wijken en buurten. Of je nu je marketingcampagnes wilt richten op een specifieke stad of een bredere regionale doelgroep wilt bereiken, deze optie geeft je de flexibiliteit om precies te kiezen wat bij je behoeften past.

Straal vanaf een postcode: Bepaal een straal rondom een specifieke postcode. Voer eenvoudigweg een postcode in en selecteer de gewenste straal. Zo maak je een aangepast gebied waarbinnen je je communicatie wilt richten. Handig voor lokale evenementen, aanbiedingen en gerichte informatie.

Gebied tekenen op kaart: Teken intuïtief een specifiek gebied op een kaart. Of het nu gaat om een wijk, een stadsdeel of een complexe vorm, jij hebt volledige controle. Perfect voor het bereiken van zeer specifieke doelgroepen en het afstemmen van je mailingen op precieze geografische grenzen.

Met onze geografische adresselectie kun je je marketinginspanningen versterken door gerichter te communiceren met je doelgroep. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden en maak effectieve mailingen die je boodschap overbrengen naar de juiste mensen op de juiste plaatsen.