Vragen? Bel ons gerust!
079 - 360 1234

Over Mailweb

Jouw mailingen volledig verzorgd, van drukwerk tot deurmat! Welkom bij Mailweb. Wij zijn het gemak dat jij zoekt! Of het nu gaat om enveloppen, brochures, folders of ander drukwerk; je regelt je mailing snel, eenvoudig én voordelig.

 

Mailingen laten drukken, postaal verwerken en verzenden

Onze voordelen

  • Eigen productie
  • Persoonlijke service
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Alles via één online portal

Jij wilt brochures, magazines, folders, ansichtkaarten, selfmailers of brieven versturen, verpakt in folie, enveloppen of als losse kaarten/selfmailers met twee sluitzegels? En je wilt dat natuurlijk zo goedkoop mogelijk doen. Dan ben je aan het juiste adres.

Mailweb regelt het allemaal – en supervoordelig. Wij zijn 20 tot 40 procent voordeliger dan andere online drukwerkservice-portals. Reken het gerust na, vergelijk de prijzen en ontdek bij ons wat professionele drukwerkservice voor jouw mailing kan betekenen.

Wij weten zeker dat je onze overzichtelijke en snelle werkwijze zult waarderen. Want mailingen worden door Mailweb op tijd, volgens afspraak en zonder verrassingen geproduceerd. Wij zijn jouw full-service mailhuis voor mailingen en andere postale verzendingen, zoals flyers, folders, brochures, magazines, tijdschriften, sealen, drukwerk en verzenden. Vind je niet wat je zoekt, bel ons; zeker weten dat wij je kunnen helpen!

Bij Mailweb hebben we alle complicerende factoren geschrapt, zodat voor jou meteen duidelijk is hoe het werkt, wanneer we bezorgen en hoeveel je daarvoor betaalt (tipje van de sluier: niet veel).

Het enige wat jij hoeft te doen, is je druk- en adressenbestanden uploaden. Daarbij geef je de specificaties en het aantal exemplaren op. Vervolgens kies je de bezorgdatum en daarna heb je er geen omkijken meer naar. Wij doen alles: controleren, drukken, verpakken en verzenden.

Zekerheid

Dankzij deze werkwijze ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit drukwerk en een betrouwbaar verzendtraject. Nadat jouw mailing bij ons is aangeleverd, krijg je een vaste ordermanager toegewezen. Deze controleert de bestelling nauwkeurig en blijft gedurende het gehele proces je aanspreekpunt.

Ons druk- en verzendwerk verloopt grotendeels geautomatiseerd, wat de kans op fouten minimaliseert. Direct na de druk en nog voordat de mailing de deur uitgaat, ontvang je van ons een bewijsexemplaar. Dankzij onze samenwerking met Sandd (verzending door heel Nederland op dinsdag en vrijdag) profiteer je van de scherpste tarieven.

Een mailing versturen was nog nooit zo makkelijk. MAILWEB is de voordeligste one-stop-shop voor druk- en verzendwerk in Nederland: één partij, één aanspreekpunt, één factuur.

20+ jaar ervaring in postale verwerking

Op 26 februari 1997 registreerden wij onze webpagina www.mailweb.nl.

In de begindagen was mailweb.nl een informatiepagina voor het mailbedrijf, maar al snel groeide de site uit tot een actieve portal met bestel- en rekenmogelijkheden voor onze vaste klanten. In 2007 maakten wij van mailweb.nl een webshop en daarmee een zelfstandig merk.

Vanaf het begin wisten designers, drukkerijen en reclamebureaus ons te vinden om sneller, goedkoper en vooral makkelijker hun mailingen te laten verzorgen. Met onze nieuwe website verzorgen we niet langer alleen de postale verwerking, maar regelen we de volledige mailing van drukwerk tot de deurmat van uw relaties of abonnees.

White-paper-factory

Omdat wij jouw hele mailing verzorgen, hoef jij slechts jouw bestanden te uploaden. Geen gedoe met transport van briefpapier of enveloppen. Wij verwachten geen brochures of folders van jou, maar doen het helemaal zelf. Heb je al brochures, folders, enveloppen of briefpapier? Geen probleem. Je kunt je eigen materiaal natuurlijk ook gewoon bij ons aanleveren.