Hét adres voor MKB Direct Mail Succes

Vragen? Bel ons gerust!
079 - 360 1234

Over Mailweb.nl

Bij Mailweb willen we dat jij succesvol bent met je postmailing.

Wij verzorgen alle soorten mailingen van groot tot klein en van simpel tot uiterst complex. We werken voor kleine (web)winkels die online mailingen inplannen, tot aan de grootste banken en verzekeraars van Nederland, waarvoor we complexe projecten verzorgen die maanden aan voorbereiding kunnen vergen.

Een deel van wat je op je deurmat vindt hebben wij gemaakt, Hopelijk is dat je favoriete magazine zijn
of dat leuke kaartje van die toffe schoenenwinkel. Maar het ook het - meestal toch iets tegenvallende - overzicht van je pensioen zijn.

Wij verzorgen je hele mailing, De personalisatie, het druk- en printwerk, de productie en de verzending. Zo besparen we je niet alleen werk, maar vooral ook veel geld.

Alle standaard mailingen stel je eenvoudig zelf samen met onze calculators. Je ziet meteen wat het kost en wanneer je mailing bezorgd kan worden. Vervolgens upload je je bestanden, zoals een logo, brief (tekst), drukklare pdf's en je adressenbestand en dan ben je eigenlijk al klaar.

Alles wordt door een ordermanager nagekeken, en pas wanneer dit gebeurd is, krijg je een bevestiging met een betaal-link. Wij zorgen voor de personalisatie van je brief, kaart of adresdrager (dat papiertje met een adres bovenop een brochure in folie). En voordat we er gaan produceren, krijg je altijd een digitale proef.

Gespecialiseerd in mailing voor het MKB

Direct Mail werkt voor MKB-bedrijven beter dan alle andere marketingmethoden om meer te verkopen. En wij helpen MKB ondernemers en marketeers met Direct Mail.

Omdat je mailing bij ons online kan regelen, ben je sneller klaar, weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan en hoef je verder niets te doen. Naast het druk- en printwerk, productie en verzending, bieden we nog meer. Zo hebben we adressenbestanden die normaal gesproken alleen voor beursgenoteerde bedrijven en grote goede doelen beschikbaar zijn. Zo kun je op mailweb look-a-like adressen zoeken. Dit betekent dat je de adresgegevens van je klanten upload, deze gegevens geanalyseerd worden, en we kunnen achterhalen in welk segment je klanten zitten. Vervolgens kun je een bestand kopen met adressen van huishoudens in hetzelfde segment.

Wil je A/B testen doen om gaandeweg betere mailingen te versturen, geen probleem. De extra variant kost bij ons niets extra. Wij zijn gespecialiseerd in mailingen van 50 tot 50.000 stuks. Onze machines, mensen en werkprocessen kunnen deze mailingen snel, foutloos en efficiënt verwerken.

Mailingen worden door Mailweb op tijd, volgens afspraak en zonder verrassingen geproduceerd. Wij zijn jouw full-service mailhuis voor mailingen en andere postale verzendingen, zoals flyers, folders, brochures, magazines, tijdschriften, sealen, drukwerk en verzenden. Vind je niet wat je zoekt, bel ons (079-3601234); zeker weten dat wij je kunnen helpen!

In onze calculators hebben we alles wat een mailing onnodig ingewikkeld (ofwel duur) kan maken geschrapt. Je hoeft daarom geen post-specialist te zijn om een mailing te versturen. Wij zorgen we er voor dat je altijd een goede mailing samenstelt, direct weet wanneer we je mailing bezorgen en hoeveel je daarvoor betaalt. 

Zekerheid

Dankzij deze werkwijze ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit drukwerk en een betrouwbaar verzendtraject. Nadat je mailing bij ons is aangeleverd, krijg je een vaste ordermanager toegewezen. Ons druk- en verzendwerk verloopt grotendeels geautomatiseerd, wat de kans op fouten minimaliseert. Omdat wij vele miljoenen poststukken per jaar versturen hebben we goede verzendtarieven waar jij van profiteert. 

Meer dan 25 jaar post maken

Op 26 februari 1997 registreerden wij onze webpagina www.mailweb.nl.
De site begon als een gewone informatiepagina, maar al snel groeide deze uit tot een actieve portal met bestel- en rekenmogelijkheden voor onze vaste klanten. In 2007 hebben we van mailweb.nl een webshop gemaakt

Vanaf het begin wisten designers, drukkerijen en reclamebureaus ons te vinden om sneller, goedkoper en vooral makkelijker hun mailingen te laten verzorgen. Met onze nieuwe website verzorgen we niet langer alleen de postale verwerking, maar regelen we de volledige mailing van drukwerk tot de deurmat van uw relaties of abonnees.

Bij mailweb produceren we je mailing in-huis. Post maken in namelijk een prachtig vak. Iedere mailing is anders,  waardoor we de hele dag bezig zijn met het zo goed mogelijk laten lopen van machines die bijna continu afgesteld of bijgesteld moeten worden. 

Eén van onze sealmachines in actie:

Data-security

Bij Mailweb nemen we data en data-security heel serieus. Daarom verwerken we alles wat gepersonaliseerd is of moet worden, bij ons in huis. Ook wisselen we alleen data uit via onze beveilligde portal. Onze portal wordt continu gemonitoord en periodiek getest tegen cyberaanvallen. Bestandsgegevens worden na verwerking van je mailing automatisch van onze servers verwijderd en we loggen alle activiteit die zowel intern als via de portal met je data gebeurd. 

Verwerkersovereenkomst
Mailweb geldt voor de AVG als verwerker van je gegevens, en je bent daarom wettelijk verplicht een verwerkersovereenkomst met ons aan te gaan. Daarom hebben wij onze standaard verwerkersovereenkomst opgenomen in onze algemene voorwaarden. Op die manier zorgen we er voor dat jij voldoet aan je wettelijke verplichting zodra je je account bij ons aanmaakt.

Wij regelen alles, tenzij je dat niet wilt

Omdat wij jouw hele mailing verzorgen, hoef jij slechts je bestanden te uploaden. Geen gedoe met transport van briefpapier of enveloppen. Wij verwachten geen brochures of folders van jou en je hoeft ook je adresbestanden niet zelf met je brief te mergen. Probeer het nu:


Heb je toch al brochures, folders, enveloppen of briefpapier? Geen probleem. Je kunt je eigen materiaal natuurlijk ook gewoon bij ons aanleveren. Neem dan even contact op met orders@mailweb.nl voor een offerte op maat.