Hét adres voor MKB Direct Mail Succes

Vragen? Bel ons gerust!
079 - 360 1234

Over Mailweb

Wij verzorgen jouw mailing. Van drukwerk tot deurmat! Welkom bij Mailweb. Wij zijn het gemak dat jij zoekt! Of het nu gaat om mailingen in enveloppen, brochures in folie, of postcards en selfmailers ; je regelt je mailing online snel, eenvoudig én voordelig. 

Mailingen laten drukken, postaal verwerken en verzenden

Onze voordelen

  • Eigen productie
  • Persoonlijke service
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Alles via één online portal

Jij wilt brochures, magazines, folders, ansichtkaarten, selfmailers of brieven versturen, verpakt in folie, enveloppen of als losse kaarten/selfmailers met twee sluitzegels? En je wilt dat natuurlijk zo goedkoop mogelijk doen. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Mailweb regelt het allemaal – en supervoordelig. Wij zijn 20 tot 40 procent voordeliger dan andere drukwerkservices. Reken het gerust na, want de kosten van je mailing gerekenen is op mailweb.nl een fluitje van een cent. Vergelijk de prijzen en ontdek bij ons wat professionele drukwerkservice voor jouw mailing kan betekenen.

Wij weten zeker dat je onze overzichtelijke en snelle werkwijze zult waarderen. Want mailingen worden door Mailweb op tijd, volgens afspraak en zonder verrassingen geproduceerd. Wij zijn jouw full-service mailhuis voor mailingen en andere postale verzendingen, zoals flyers, folders, brochures, magazines, tijdschriften, sealen, drukwerk en verzenden. Vind je niet wat je zoekt, bel ons; zeker weten dat wij je kunnen helpen!

Bij Mailweb hebben we alles wat een mailing ingewikkeld kan maken geschrapt of geautomatiseerd, zodat voor jou meteen duidelijk is hoe het werkt, wanneer we je mailing bezorgen bezorgen en hoeveel je daarvoor betaalt (tipje van de sluier: niet veel).

Het enige wat jij hoeft te doen, is zelf aangeven hoe je mailing er uit moet zien. en om hoe veel het gaat. . Vervolgens kies je de bezorgdatum, upload je adressen en drukbestanden en daarna heb je er geen omkijken meer naar. Wij doen alles: controleren, drukken, verpakken en verzenden.

Zekerheid

Dankzij deze werkwijze ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit drukwerk en een betrouwbaar verzendtraject. Nadat jouw mailing bij ons is aangeleverd, krijg je een vaste ordermanager toegewezen. Deze controleert de bestelling nauwkeurig en neemt contact met je op als er iets is en stuurt je pas een mail met de betaallink als alles gecheckt is. Hij blijft gedurende het gehele proces je aanspreekpunt en weet dus alles van je mailing.

Ons druk- en verzendwerk verloopt grotendeels geautomatiseerd, wat de kans op fouten minimaliseert. Omdat wij vele miljoenen poststukken per jaar versturen hebben we goede verzendtarieven waar jij van profiteert. 

Een mailing versturen was nog nooit zo makkelijk. MAILWEB is de voordeligste one-stop-shop voor druk- en verzendwerk in Nederland: één partij, één aanspreekpunt, één factuur.

25+ jaar ervaring in postale verwerking

Op 26 februari 1997 registreerden wij onze webpagina www.mailweb.nl.

In de begindagen was mailweb.nl een informatiepagina voor het mailbedrijf, maar al snel groeide de site uit tot een actieve portal met bestel- en rekenmogelijkheden voor onze vaste klanten. In 2007 maakten wij van mailweb.nl een webshop en daarmee een zelfstandig merk.

Vanaf het begin wisten designers, drukkerijen en reclamebureaus ons te vinden om sneller, goedkoper en vooral makkelijker hun mailingen te laten verzorgen. Met onze nieuwe website verzorgen we niet langer alleen de postale verwerking, maar regelen we de volledige mailing van drukwerk tot de deurmat van uw relaties of abonnees.

White-paper-factory

Omdat wij jouw hele mailing verzorgen, hoef jij slechts jouw bestanden te uploaden. Geen gedoe met transport van briefpapier of enveloppen. Wij verwachten geen brochures of folders van jou, maar doen het helemaal zelf. Heb je al brochures, folders, enveloppen of briefpapier? Geen probleem. Je kunt je eigen materiaal natuurlijk ook gewoon bij ons aanleveren. Neem dan even contact op met orders@mailweb.nl voor een offerte op maat.

Wat voor mailing wil je versturen?