Geef je Verkoop een Boost
Met de Mailweb WordPress Plugin

Ontdek hoe eenvoudig het is om extra inkomsten te genereren met de Mailweb WordPress plugin. Deze tool stelt jou in staat om postale mailingdiensten direct op je website te verkopen. 

API-gebaseerde Efficiëntie

Onze plugin werkt naadloos samen met de Mailweb API, waardoor je altijd toegang hebt tot de nieuwste prijzen en producten. Om te beginnen, hoef je alleen maar de plugin te downloaden en een API-sleutel aan te vragen. Dit doe je door een account aan te maken op Mailweb en onder 'Mijn Gegevens' je persoonlijke API-sleutel te genereren. Met deze sleutel activeer je de plugin en koppel je jouw website direct aan ons uitgebreide aanbod.

Bepaal zelf je marge

De prijzen van de mailingen worden door onze API bepaald, maar jij hebt de vrijheid om je eigen marge bovenop deze prijzen te bepalen. Dit betekent dat je volledige controle hebt over de winst die je maakt op elke verkoop, waardoor je jouw inkomstenpotentieel optimaliseert.

Perfecte Integratie met WooCommerce

Met de integratie in WooCommerce is het beheren van je aanbod en bestellingen een fluitje van een cent. Geniet van de gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie die WooCommerce biedt, terwijl je jouw klanten de beste postale marketingoplossingen levert.

The proof of the pudding...

Zoals de Engelsen zo mooi zeggen "The proof of the pudding, is in the tasting" ofwel, je wil natuurlijk graag eerst zien, voordat je het gelooft. Daarom hebben wij iemand met vrij beperkte wordpresskennis, een voorbeeld / test website laten maken. Dit kostte van registratie van het domein, tot een volledig werkende mailingshop zo'n 5,5 uur. Heb jij wel wat Wordpress-kennis of al een draaiende wordpress-website, dan verwachten we dat je er minder dan 2 uur mee bezig zult zijn.

Op de site zie je hoe onze plugin in de praktijk werkt. Je kunt testbestellingen plaatsen (de betaalmodule staat op testen) en zo het hele traject doorlopen. Hoe het er uit ziet, in natuurlijk helemaal aan jou en afhankelijk van het wordpress thema dat je kiest. 

https://postmailingshop.nl/


Begin Vandaag Nog

Mis deze kans niet om je bedrijf te laten groeien. Installeer de Mailweb WordPress plugin vandaag nog en begin met het verkopen van postale mailingen op jouw site – snel, makkelijk en winstgevend. Neem contact op met jeroen.balke@mailweb.nl om de plugin te ontvangen En download de gebruiksaanwijzing