Gratis Bestandsanalyse-tool van Mailweb.nl

Met de gratis bestandsanalyse-tool van mailweb.nl heb je een gratis hulpmiddel in handen
dat je helpt te ontdekken wie je klanten zijn en waarmee je makkelijker nieuwe klanten kunt vinden.

-

Start de bestandsanalyse
(hiervoor moet je inloggen)

-

Hoe het werkt?
We hebben in onze Whooz database elk woonadres in Nederland verdeeld in 11 segmenten en 59 sub-segmenten, variërend van "Dromen en rondkomen" tot "Exclusieve Senioren" en van "Starters zonder centen" tot "Gevorderde succesgezinnen".

Met de bestandsanalyse-tool van mailweb.nl linken we elk adres in jouw bestand aan één van deze (sub)segmenten. Dat kan voor je hele klantenbestand zijn, of voor een specifieke groep klanten die een bepaald product heeft gekocht. Als de analyse klaar is, laten we je weten welke groepen het meest in jouw bestand voorkomen en hoe dit afsteekt tegen het landelijk gemiddelde.

Wat kan je ermee?
Elk bedrijf trekt bepaalde types klanten aan. Als je weet welke klanten je aantrekt en wat die mensen belangrijk vinden, kun je ze beter helpen. Stel dat je merkt dat je veel klanten met schoolgaande kinderen hebt, dan kun je daarop inspelen met een "back-to-school" actie.

Met deze analyse kun je ook meer klanten aantrekken die lijken op je huidige klanten. We hebben gezien dat het richten van mailings op de juiste klantengroepen de respons met 50% kan verhogen vergeleken met een algemene mailing.

Wat kost het?
De bestandsanalyse is helemaal gratis en je kunt het zelf doen. Je hebt alleen een bestand nodig met postcodes, huisnummers en eventuele huisnummertoevoegingen. Na twee maanden wordt de analyse en de data weer verwijderd, maar we sturen je van tevoren een mailtje zodat je de analyse opnieuw kunt opslaan.

Hoe begin je?
Heel simpel: klik op de knop hieronder. Als je al een account hebt, kun je meteen inloggen. Zo niet, dan kun je een account aanmaken. Upload je adressenbestand, geef aan waar de gegevens staan, en de analyse gaat van start. Het kan even duren, maar je hoeft niet op de site te blijven - we sturen je een mailtje als de analyse klaar is.

-

Vragen? Plan een Teams-afspraak

Start de bestandsanalyse
(hiervoor moet je inloggen)

-