The Web Bakery

Bij CodeBros maken wij maatwerk websites, webshops en webapplicaties op een duurzame wijze dat aansluit bij jouw bedrijf. Ons team werkt met korte lijnen en je spreekt altijd met iemand die begrijpt wat je bedoeld.

Website
Wij realiseren websites op een duurzame wijze. Dit houdt in dat de website na oplevering gemakkelijk aan te passen is, zodat jij niet constant hoge kosten hoeft te betalen. Daarbij zorgen wij er ook nog eens voor dat de website minder stroom verbruikt dan vergelijkbare websites. Onze websites worden ontwikkeld in WordPress en kunnen ook headless aangeboden worden met behulp van React.

Verkoop meer via een webshop
Spreek een groter publiek aan door je diensten en/of producten digitaal te verkopen met behulp van een webshop. Je bent zeker van een goede start om digitaal te verkopen, door een webshop door ons te laten ontwikkelen. Wij maken webshops in WooCommerce en Shopify, maar ook helemaal op maat. 

Efficienter werken door een webapplicatie
Altijd al locatieonafhankelijk willen werken? Of ben je het zat om de herhalende taakjes constant uit te voeren? Met behulp van een webapplicatie kan je veel efficiĆ«nter werken, waardoor je kosten en tijd bespaard. Dit doen wij met behulp van ons eigen platform,  waarmee onze ontwikkelaars voor iedere uitdaging een geschikte oplossing kan vinden. Een maatwerk webapplicatie laten ontwikkelen gebeurt bij ons altijd met korte lijnen en een transparante werkwijze. Door tussentijdse opleveringen houd jij overzicht op wat er komen gaat.

Organisatiegrootte
1 medewerkers
Website
Tags
web development
websites
webshop