Verhoog klant-betrokkenheid met Weekly Postcards

Versterk de relaties met je klanten door wekelijks een persoonlijke kaart te sturen, zonder gedoe. Met Mailweb Weekly Postcards blijf je top-of-mind en versterk je de binding met je klanten.

Betrokkenheid verhogen
Met Weekly Postcards verhoog je de betrokkenheid van je klanten en prospects. Door een persoonlijke kaart te sturen laat je zien dat je om hen geeft. Of het nu gaat om een felicitatie voor een verjaardag, een bedankje voor hun loyaliteit, of een herinnering voor een periodieke afspraak, met Weekly Postcards blijf je op een originele manier in contact met je doelgroep.

Makkelijk en (semi) geautomatiseerd
Weekly Postcards is ontworpen om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. We nemen het ontwerp en de productie van de postcards uit handen en bieden een eenvoudige manier op maat om je klantdata wekelijks bij ons te krijgen. 

Betaalbaar
Door de productie van de postcards slim te organiseren, kunnen we een hoogwaardige kaart aanbieden tegen een scherpe prijs. Met een abonnement op Weekly Postcards krijg je wekelijks de voordelen van een fysieke kaart, zonder dat je zelf hoeft te investeren in ontwerp, drukwerk en verzending.

Hoe werkt het?
Kies het abonnement dat het beste bij je past. Afhankelijk van de grootte van je klantenbestand kun je kiezen voor een abonnement met 50, tot 1000 kaarten per week.

Als het lukt automatiseren we de overdracht van de data. Zo niet kun je eenvoudig via onze gebruiksvriendelijke interface je klantgegevens uploaden.

Vaste Template. We maken éénmalig een template voor je wekelijkse verzending. Wij zorgen voor de productie en verzending.

Wekelijk worden je postcards verzonden en bezorgd op dinsdag en woensdag van de volgende week.

Kies voor persoonlijk contact
Met Weekly Postcards geef je je klanten de aandacht die ze verdienen. Door wekelijks persoonlijke kaarten te sturen, versterk je de band met je klanten en prospects. Het abonnement is eenvoudig te implementeren en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kies voor persoonlijk contact en abonneer je vandaag nog op Weekly Postcards!

Abonementsprijzen

Naam abonnement Postcards per week Prijs
per maand
MWP20 20 € 79,-
MWP50 50 € 179,-
MWP100  100 € 339,-
MWP250  250 € 769,-
MWP500  500 € 1.499,-
MWP1000 1000 € 2.799,-

Prijzen zijn excl BTW, via automatische incasso maandelijks vooraf.

Inrichten campagne 
Dit is het ontwerpen van je postcard (je mag ook een ontwerp aanleveren)
en het inrichten van de wekelijkse data-overdracht en automatisering van het samenvoegen.

Kosten: Eénmalig € 350,‐ bij maandelijks opzegbaar of gratis bij een jaarabonnement.

Meedoen of meer weten?
Neem contact op met jeroen.balke@mailweb.nl of bel 079-3601233

Mailweb helpt ondernemers succesvol te zijn met Direct Mail